понедельник, 25 мая 2020 г.

Краєзнавча вітальня


Зустріч з поетом Г. Чабаненко

13 лютого центральна міська бібліотека
 ім. М.Горького організувала літературну зустріч для учнів п’ятих класів в зош с. Молога (класний керівник О.В.Полох). Бібліограф Марина Станцой розповіла про асоціацію «Буджак» , яка об’єднує літераторів Бессарабії, про письменницьку працю. Діти дискутували про те, які якості необхідні письменнику, чому не кожна людина здатна писати книги, складати вірші.
  М.Станцой представила дітям поета Георгія Чабаненко, розповіла про його життєвий та творчий шлях. З юних років він вагався між двома напрямками - стати слідчим чи присвятити себе літературній діяльності. Зрештою, 25 років Георгій Васильович віддав роботі слідчого, важкій, копіткій, але по - своєму творчій. А коли став пенсіонером, зрозумів, що тепер має дуже багато вільного часу, от і згадав про своє юнацьке захоплення. Діти з інтересом слухали вірші, обговорювали їх, дізнавались нову для себе інформацію на історично-краєзнавчу тематику.  
         В кінці зустрічі Георгій Чабаненко в подарунок школі підписав буклет, підготовлений
 ЦМБ ім. М. Горького.

















Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...