вторник, 11 января 2022 г.

 


Зимові свята — це маленьке диво, якого з нетерпінням чекають дорослі і діти.

«Зима іде – свята за собою веде» - кажуть в народі. І справді,  взимку вони самі чарівні і довгоочікувані!День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, Щедрий вечір та ще багато інших – веселих, колоритних, цікавих своєю самобутністю. У них найвиразніше представлені характер і духовний світ українського народу. Про народні звичаї та традиції в зимові свята  розповідає наша  яскрава книжкова  виставка  «Зимонька завзята принесла нам  свята!», а  10 січня  на святкову феєрію  до нас завітали  колядники  з Пласту «Українські скаути»  станиці Білгород  (керівники  - Лєхан Сергій Антонович та Людмила Іванівна).  Діти гарно співали вітальні пісні-колядки  та дуже  добре відповідали на питання вікторини «Зимова круговерть», отримавши солодкі подарунки.

Колектив Публічної бібліотеки  щиро бажає всім щастя, здоров’я та достатку на майбутній рік.   Нехай у вашому житті завжди буде місце чудесам, щоб всі мрії обов’язково збулися, життя текло розмірено і спокійно, а хвилювання в новому році було пов’язане тільки з очікуванням чергового свята.













Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...