среда, 19 апреля 2023 г.

Чорнобиль - серця нашого біль


    Чорнобильська трагедія... Дзвони Чорнобиля стукають в наші серця. Змушують нас зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й. Чорнобиль... Слово це стало символом горя і страждань, покинутих домівок. 
    Проходять роки після аварії на ЧАЕС, а біль не вщухає, тривога не покидає людей, пов'язаних зі скорботним часом ядерного апокаліпсису. 26 квітня – Міжнародний день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.


    Дню пам'яті Чорнобильської трагедії в КУ «Публічна бібліотека Білгород-Дністровської міської територіальної громади» присвятили низку заходів. Зокрема, в Публічній бібліотеці для юнацької аудиторії відбулися історичні репортажі: «Чорнобиль – серця нашого біль», «Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій землі».

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...