воскресенье, 10 декабря 2023 г.

 Історична презентація. Зустріч з військовослужбовцем.

«Збройні сили України – слава, гордість, міць країни».
6 грудня наша країна відзначає державне свято - День Збройних сил України, яке зараз стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. Український воїн – надійний захисник, мужній боєць, виборює свободу і незалежність кожного з нас.
З метою виховання в учнів патріотизму, любові до України, гордості за наших захисників та з нагоди Дня Збройних сил України в читальній залі Публічної бібліотеки пройшла історична презентація «Збройні сили України – слава, гордість, міць країни». Бібліотекарі розповіли учням 8-9 класів ЗЗСО №5 про структуру та види Збройних сил України, познайомили з основними ознаками: емблема, прапор. Презентували книжкову виставку на цю тематику.
На захід запросили військовослужбовця інженерних військ капітана Владислава Ревізора, який розповів про основну діяльність своєї частини, відповідав на численні запитання присутніх.
Запрошений гість, повідомив про професію офіцера інженерних військ,і важкі будні військовослужбовця та особисту відповідальність під час керуванням свого загону, про солдатську єдність і братерство.
Зустріч була дуже цікавою, аналізували питання, які хвилюють усіх. Зокрема, говорили про страх і мужність, відповідальність, очікувану перемогу і майбутнє України, яке на переконання всіх буде мирним і процвітаючим. Щиро сподіваємось, що ця зустріч стала свідченням нашої шани,вдячності, поваги та любові до наших військовослужбовців - захисників України.







Все реакции

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...