пятница, 25 ноября 2022 г.

Ціна хлібної скоринки




    Щороку у четверту суботу листопада Україна і світ вшановують пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років. В 2022 році цей День відзначається 26 листопада. Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932-1933 роки. Смуток огортає душу, коли вчитуєшся і осмислюєш написані в книжках події тих часів, слухаєш сповнені печалі розповіді очевидців Голодомору, штучно створеного в Україні. Але правду про це повинні знати всі, якою б гіркою вона не була.





    В Публічні бібліотеці експонуються різноманітні книги та посібники на платформі пам’яті «Голодний рік, як чорна п’ятниця над краєм змореним літав», що розповідають про причини та наслідки голодоморів на території Бессарабії.
    Саме література краєзнавчого характеру має великий попит серед користувачів. Кожна книга з цих виставок - окремий місточок, що єднає нас з минулим, допомагає розібратись в білих плямах історії нашої Держави.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...