понедельник, 21 ноября 2022 г.

День Гідності та Свободи

     Революція Гідності – це термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року, викликані відходом політичного керівництва країни від курсу на Європейську інтеграцію.

     Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності.


                                                

         Матеріали виставки- історичної події  «Ми є народ, якого не здолати» розповідають про етапи  Єврореволюції,  про  життя Майдану  в ті дні вже восьмирічної давності.  Український народ повірив у своє майбутнє і довів, що нація спроможна на захист своєї свободи.

    Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства. Але  ці зміни дісталися  нам дорогою ціною - ціною  дуже багатьох людських втрат. Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Передовсім вона відбулась у нас самих, у нашій свідомості. Кожен з нас -  частинка народу, який творить  нову історію  України, що займе належне місце серед вільних і рівних країн планети.

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...