среда, 13 марта 2024 г.

 

17 лютого 2024 року замісниця директора КУ «ПББД» Возна Ірина та завідувачка відділом обслуговування дітей та юнацтва Кравченко Алла долучилися до благодійного проекту від Центру психологічної підтримки «Джерело» та провели зустріч з з учасниками групи підтримки ВПО і представили літературну візитівку  «Сучасні українські письменники та поети: творчість та активна громадянська позиція ».

Працівниці бібліотеки зворушливо розповіла про сучасну українську літературу, яку творять чимало талановитих письменників та поетів: Юрий Андрухович, Сергій Кокотюха, Оксана Забужко, Ірен Роздобудько,Сергій Жадан,  Люко Дашвар,Василь Шкляр, Світлана Талан та інші. На сучасному етапі розвитку української літератури творча доля письменника не обмежується лише письменницькою діяльністю, це ще й служба у ЗСУ, і волонтерська допомога.

Бібліотекарки продемонстрували добірку творів сучасних українських письменників, рекомендаційні списки літератури, буклети патріотичної тематики з творів авторів сучасної української літератури, пролунали авторські вірші, наповнені болем, стражданням, але незламною вірою в Перемогу.




















Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Поетичний колаж «Кохання Тараса Шевченко». Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Ко...