понедельник, 6 февраля 2017 г.

Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна в центральній міській бібліотеці      ім. М. Горького 
    2 лютого 2017 року виповнилося 2 роки, як не стало популярного рок -музиканта , співака і автора пісень, а також талановитого письменника – Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна).Центральна міська бібліотека ім. М. Горького разом з організатором і керівником громадської молодіжної організації «Культурний Аккерман» Діонісієм Григоренко провели вечір пам’яті «Кузьма – 2 роки без тебе…» для студентів педагогічного училища.
Діонісій Григоренко захоплююче розповів про життєвий і творчий шлях Кузьми Скрябіна. В ході розповіді прозвучали відомі пісні Кузьми: «Львів», «Ніжно, не ніжно», пісня – присвята, пісня – подяка матері, яку він дуже любив, «Мам». Гості заходу переглянули відео-кліп «Дельфіни» та флеш-моб на пісню «Мовчати», який було проведено на сороковини з дня його загибелі в Хмельницькому.
Бібліотекар Інна Таран ознайомила присутніх з новою книгою Кузьми Скрябіна «Проза», в яку ввійшли його прозаїчні твори: «Я, «Побєда» і Берлін», «Місто, в якому находять гроші», «Я, паштєт і армія», «Я, Шонік і шпіцберген». В цих творах – як найкраще, розкрився оригінальний, приправлений іскрометним гумором письменницький талант Андрія Кузьменка.

Стоячи, під пісню Кузьми «Старі фотографії», всі присутні хвилиною мовчання вшанували його пам'ять. Захід доповнила книжкова виставка «Легенда українського року». По закінченню вечора студенти довго спілкувалися, ділилися враженнями.















Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...