среда, 14 декабря 2022 г.

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.



 
    14 грудня наша країна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

    

    Наслідки цієї катастрофи ми відчуваємо і до цього дня, та неможливо навіть уявити, якими вони могли б бути, якби не самовідданість людей-ліквідаторів. Ця територія й досі вважається зоною відчуження.








    До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в КУ «Публічна бібліотека Білгород-Дністровської міської територіальної громади» експонуються інформаційні літературні зони «Наслідки не стерти нам ніколи…», на яких розміщені документальні і художні твори, що висвітлюють жахливі наслідки аварії, фотографії тих, хто ціною власного життя врятував світ, статті з періодичних видань.               Ліквідатори Чорнобильської катастрофи приклад самопожертви та самовідданості. Тож у День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч, хто відвів біду від прийдешніх поколінь.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...