пятница, 30 сентября 2022 г.

День Бібліотекаря


 Всеукраїнський День бібліотек відзначають щорічно в Україні 30 вересня. Сьогодні, з нагоди свята, міський голова Віталій Граждан та секретар міської ради Олександр Скалозуб привітали співробітників бібліотечних закладів та вручили Центральній міській бібліотеці смарт-телевізор.

Вітаючи колективи міських бібліотек з професійним святом Віталій Граждан зазначив: «Бібліотеки сьогодні – це не просто читальні, а простори з інформаційною складовою, які завдяки впровадженню новітніх технологій вдало перетворюються у простори для спілкування та творчості. І все це відбувається завдяки людям, які працюють у них. Вітаю кожен колектив з професійним святом і дякую за вашу працю!»


Також, з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек, почесними грамотами міського голови було нагороджено:

Світлану Влезько - завідувача бібліотекою-філією ім. Лесі Українки;


Ірину Возну - завідувача відділом обслуговування дітей та юнацтва Центральної бібліотеки;


Марину Станцеву - заступника директора Центральної бібліотеки;


Аллу Уманець - директора Центральної бібліотеки.





Слід зазначити, що в Білгороді-Дністровському функціонує Центральна міська бібліотека та відділ з обслуговування дітей та юнацтва, а також 3 бібліотеки-філії. Всі вони створені для дозвілля мешканців міста різного віку – дітей, юнацтва та дорослих.









Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Виставка-реквієм «Біда забрала в мене щастя радіти теплому дощу…» (До Дня Чорнобильської трагедії. -- (26.04.1986) 26 квітня − День Чорно...