суббота, 1 декабря 2018 г.

Музичний вечір «Песня обединява сърцата»


 Музичний вечір  «Песня обединява сърцата»
  Болгарській пісні був присвячений музичний вечір «Песня обединява сърцата» , який відбувся 22 листопада в центральній міській бібліотеці ім. М.Горького. Народні пісні прозвучали у виконанні вокального ансамблю Білгород-Дністровського болгарського культурного товариства «Майчина обіч» (керівник Володимир Кисса). Незважаючи на юний вік ансамблю, всього 7 років, в його творчій скриньці – численні грамоти та нагороди, серед яких – великий Срібний лист XXIII фестивалю «Листопад на спомените» в м. Варна (Болгарія), який був отриманий зовсім недавно.
  Члени колективу - відкриті, співучі серця, справжні ентузіасти, які щиро люблять рідну мову і культуру, шанують і зберігають звичаї та традиції своїх предків та не цураються культури інших народів нашої багатонаціональної Бессарабії. Всі присутні на вечорі отримали величезне задоволення, масу позитивних емоцій, слухаючи пісні на болгарській та українській мовах.





Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Поетичний колаж «Кохання Тараса Шевченко». Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Ко...