четверг, 12 июля 2018 г.

Бібліотека під відкритим небом

  Акція «Бібліотека open air»

   Чи можна уявити свій відпочинок на лаві у затишному місці без книжки, газет або журналів? Звичайно ж, ні! У книг та преси канікул не буває, вони «працюють» навіть у літню пору і в цьому змогли переконатись мешканці та гості міста. В рамках програми літнього читання центральна міська бібліотека ім. М. Горького 26 червня в сквері ім. Перемоги провела акцію «Бібліотека open air» (бібліотека під відкритим небом).
    Нашою метою було скоротити шлях від читача до книги, вийти назустріч потенційним користувачам бібліотеки, стимулювати інтерес до книги у тих, хто втомився від телевізора та Інтернету, долучити до читання молодь. Всі бажаючі мали змогу познайомитись з періодичними надходженнями бібліотеки, а також переглянути та скористатися «Книжковим free market-ом» (вільним обміном книгами). Перехожі дізналися про послуги та можливості бібліотеки, її ресурси, а також брали участь в фотосесії. Кожен одержав візитівку нашої бібліотеки, а четверо молодих людей стали нашими новими користувачами.
   Незважаючи на високі новітні технології, читання завжди буде дарувати радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного.
Ласкаво просимо до бібліотеки! Час читати, друзі! 














Приємного вам літнього відпочинку!









Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Поетичний колаж «Кохання Тараса Шевченко». Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Ко...