среда, 17 января 2018 г.

Бібліовогник в Білгород-Дністровській центральній міській бібліотеці ім.М.Горького


Бібліовогник в Білгород-Дністровській центральній міській бібліотеці ім.М.Горького

Новий рік - найулюбленіше свято для багатьох людей. Він так смачно пахне мандаринами, шоколадом і ялинкою! А ще ми, як у дитинстві, щиро віримо, що все погане і сумне залишиться у старому році, а Новий рік принесе з собою тільки добро та радість, надію на краще і безліч подарунків. Новорічне свято - це час красивої, доброї казки, яка приходить в кожен дім, в кожен колектив .   Справжнім подарунком для читачів та колег стало святкування Нового року у бібліотеці ім.М.Горького. Наш бібліовогник «Чарівні книжкові феї» пройшов в креативно прикрашеній залі, в теплій, дружній атмосфері сміху та живого людського тепла, яке ніякий Інтернет з телевізором ніколи не замінять.
  Присутні на заході читали новорічні гуморески,співали бібліочастушки, приймали активну участь в жартівливих конкурсах та веселих іграх. З особливою радістю зустріли гості талісман 2018 року – Собаку, яка привітала всіх зі святом та вручила кожному повітряні кульки з побажаннями. Створенню позитивного настрою весь вечір допомагав музичний сімейний колектив «Небокрай» (Валентина Куцурубенко, Тетяна та Марія Левко) у блискучому виконанні якого прозвучали новорічні, ліричні та запальні пісні.
  Тож бібліотека разом з читачами провела 2017-й та зустріла 2018-й рік, чекаючи на нові зустрічі та цікаві події у нашому бібліотечному домі.

















Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Поетичний колаж «Кохання Тараса Шевченко». Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Ко...