четверг, 4 мая 2017 г.

Всесвітній день книги


 
Всесвітній день книги
   Книга - це незамінний носій інформації. Завдяки книгам ми не тільки отримуємо простий і зрозумілий доступ до ідей і знань, моральних і духовних цінностей, ми торкаємося до справжніх творчих досягнень та розуміння краси нашого людства. У світі багатого культурного різноманіття, саме книга є певним вікном у просторі і часі, що відкриває перед нами різні цивілізації і соціальні культури, історичні повороти і неминучий прогрес.
       23 квітня - один із знакових днів у нашому міжнародному календарі та для бібліотек КУ «Білгород – Дністровської централізованої бібліотечної системи». Дата святкування Всесвітнього дня книг та авторського права, який увійшов у міжнародний календар за рішенням ЮНЕСКО в 1995-му році. Уміння висловити свої почуття і переживання, думки і образи, події і відносини, і багато чого, що так чи інакше зв’язується з людським світоглядом - справжній дар. Сказати і бути почутим, знайти розуміння і відгук у серцях вдячного читача - це мета будь-якого автора.
   У Всесвітній день книг і авторського права бібліотекарі щиро вітають всіх письменників нашої Землі, письменницької спілки нашого міста - Асоціацію літераторів «Буджак» та всіх жителів м. Білгорода - Дністровського культурно-просвітницькими заходами: в ЦМБ ім. М. Горького пройшов радіоогляд про це свято «Книга – набуток людської цивілізації» у виконанні О. Штереб та Є. Кисса, а провідний бібліограф М. Станцой провела огляд нових надходжень літератури.
   Бажаємо всім творцям книг глибокого натхнення і легкого пера! Ваша роль у розвитку сучасної культури безцінна. Нехай ваш талант і надалі продовжує служити збереженню і примноженню духовного багатства України і світу в цілому! Зі святом Вас! А всім шанувальникам книги нових відкриттів, реалізації творчих задумів та натхнення! Сподіваємось, що придбана у цей день нова книжка стане її власнику справжнім другом і порадником на довгі літа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Поетичний колаж «Кохання Тараса Шевченко». Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Ко...