понедельник, 29 апреля 2024 г.

 Моя мрія




Мрії - це частинки нашого життя. Без них важко уявити будні. Вони роблять життя яскравим. Завдяки їм ми робимо неможливе для нас в даний період. У кожної людини мрії різні. Хтось мріє про друзів, хтось про хороше майбутнє, про щастя, здоров’я, нову куплену річ.
Мріяти - це досить добре, оскільки так у нас є можливість перетворити буденність у яскраві, сповнені радості моменти.
Своє життя нам важко уявити без мрій. Саме вони надихають до нових звершень, ставлять переді нами цілі, а також просто радують, особливо тоді, коли збуваються.
Ми часто мріємо про звичайні речі: наприклад, купити щось нове.
Але є важливіше, про що ми мріємо найбільше - це здоров’я, благополуччя, щастя нашої сім’ї і нас зокрема. Коли людина здорова, чудово себе почуває, то у неї одразу піднімається настрій.
Буває ми мріємо про цікаву поїздку. Завдяки їй можна дізнатись нове, познайомитись з новими людьми, вивчити звичаї та традиції певної країни.
Зараз в Україні війна і найбільше чого хоче кожен українець - це миру як у своїй країні, так і в усьому світі.
Мріяти ніколи не пізно і це чудово наповнюватиме ваше життя барвами.
19 квітня в Публічній бібліотеці було організовано зустріч ліцеїстів 11-ого класу з психологом навчально-практичного центру «Джерело» міста Одеси Вікторією Варвариною.
Тема тренінгу - «Моя мрія».
Під час тренінгу психолог надала практичні консультації, як планувати життя, створювати власну формулу мрії, вірити у себе. Також підкреслила важливість прагнення до саморозвитку, самовдосконалення та розширення комунікативного простору.






Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Краса барв і візерунків в Білгород-Дністровській Публічній бібліотеці В КУ «Публічна бібліотека Білгород-Дністровської міської територіа...