понедельник, 29 апреля 2024 г.

 Психологічна підтримка у бібліотеці. Зустріч з психологом.

В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, стартувала комунікаційна кампанія. ЇЇ мета – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.
З метою ефективної реалізації даної програми 20 березня в Публічній бібліотеці відбулась зустріч студентів Білгород-Дністровського фахового коледжу природокористування, будівництва та комп'ютерних технологій з Бетіною Людмилою Миколаївною, практикуючим психологом центру психологічної підтримки «Джерело», яка надавала консультації та психологічну допомогу у різних питаннях, що виникали під час спілкування. Обговорювали тему: «Світ емоцій». Під час зустрічі студентам розповідали, як підтримати себе та близьких, як керувати емоціями в складні часи, як вгамувати біль і знайти себе в нових життєвих умовах, як планувати в часи невизначеності та де знайти ресурси для цього. Присутнім запропанували зробити декілька практичних завдань.
Було надано багато корисних порад у розв’язанні життєвих труднощів та проблем, особистісному зростанні, покращенні самопочуття та поглибленні саморозуміння.



Психологічна підтримка у бібліотеці. Зустріч з психологом. В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, стартувала комунікаційна кампанія. ЇЇ мета – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан. З метою ефективної реалізації даної програми 20 березня в Публічній бібліотеці відбулась зустріч студентів Білгород-Дністровського фахового коледжу природокористування, будівництва та комп'ютерних технологій з Бетіною Людмилою Миколаївною, практикуючим психологом центру психологічної підтримки «Джерело», яка надавала консультації та психологічну допомогу у різних питаннях, що виникали під час спілкування. Обговорювали тему: «Світ емоцій». Під час зустрічі студентам розповідали, як підтримати себе та близьких, як керувати емоціями в складні часи, як вгамувати біль і знайти себе в нових життєвих умовах, як планувати в часи невизначеності та де знайти ресурси для цього. Присутнім запропанували зробити декілька практичних завдань. Було надано багато корисних порад у розв’язанні життєвих труднощів та проблем, особистісному зростанні, покращенні самопочуття та поглибленні саморозуміння.






Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Краса барв і візерунків в Білгород-Дністровській Публічній бібліотеці В КУ «Публічна бібліотека Білгород-Дністровської міської територіа...